Ботев ПловдивТопФутбол

Сдружението излезе с много важна информация относно “Колежа”, ето кога приключва етап 1

Сдружение ПФК Ботев публикува много важна информация относно работните процеси, които в момента се извършват по стадион “Христо Ботев”. Те обявиха и крайната дата за приключване на Етап 1.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Уважаеми ботевисти,

Уважаеми съграждани,

В последните месеци членове на Гражданския съвет работеха активно по събиране на нужната информация за изпълнението на 2-те основни цели, които екипът си е поставил, а именно:

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

1. Контрол и прозрачност при разходването на средствата за цялостното и качествено довършване и оборудване на стадион „Христо Ботев“ с материална база, каквато няма никъде другаде в България;

2. Установяване и отстраняване на дефекти по строителството на стадион „Христо Ботев“ в гаранционния срок.

Бяха проведени няколко срещи с участниците в процеса по изграждане на стадиона, както и с екипа на Община Пловдив, включително с кмета г-н Костадин Димитров и зам. кмета Тошо Пашов. На тези срещи, от наша страна, бе представена информация, която да бъде в помощ на общината за завършване на съоръжението до степен, позволяваща получаването на категория 4 на УЕФА.

В резултат на ползотворния диалог получихме уверения за следното:

tribunasofia

1. Представител на Гражданския съвет – инж. Петър Костов, ще бъде назначен за инвеститорски контрол на обект „стадион “Христо Ботев“ въз основа на граждански договор с Община Пловдив.

2. Ще бъдат възобновени оперативките на участниците в процеса по изграждане на стадиона, като същите ще се провеждат на всеки две седмици и на тях ще присъства представител на ГС.

3. Строителството на етап 1 ще приключи по график до 31.05.2024 г.

4. Изпълнението на етап 2 ще започне, след като се уточни какви СМР и допълнително оборудване са нужни за цялостното завършване на обекта и бъдат изготвени и одобрени всички необходими за целта проекти.

5. Работи се активно за отстраняване на проблема с влагата на ниво -3,80 на сектор А.

6. Все още не е възложено необходимото изследване и не е намерено решение на проблема с покривната конструкция на сектори B, C и D.

7. Община Пловдив все още няма становище дали за етап 2 от довършването на стадион „Христо Ботев“ ще бъде възложена нова обществена поръчка, или досегашният договор с ДЗЗД Колежа ще бъде удължен с анекс. Ако бъде предпочетен вторият вариант, то с новия анекс ще се поправят клаузите на договора за обществена поръчка, които поставят изпълнителя в привилегировано отношение спрямо възложителя;

8. Все още няма подписано споразумение между община Пловдив и Министерството на регионалното развитие и благоустройството за отпуснатите допълнително 33 млн. лева;

Гражданският съвет продължава дейността си, като настоява всички процедури да се извършват при стриктно спазване на законовия ред.

bet365
Ще продължим да информираме своевременно обществеността за постигнатото.

С уважение:
ГС за довършване на стадион „Христо Ботев“

50 Безплатни Завъртания за Всеки в Палмс при Регистрация

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker