Първа ЛигаФутбол

СДВР за фенския протест за Конгреса: Водното оръдие е в готовност!

Феновете, които искат да се съберат близо до хотел “Маринела”, където в петък ще се проведе Конгреса на БФС, ще могат да го направят в градинката на храм “Св. Кръст Господен”, който се намира през бул. Джеймс Баучер, като те няма да бъдат допускани в непосредствена близост до хотела и паркинга.

Също така на разположение на СДВР ще бъде едно от водните оръдия, които влязоха в действие по време на протестите преди няколко месеца. Информацията бе изнесена от Столичната дирекция на вътрешните работи на специална пресконференция.

“Във връзка с конгрес на БФС и във връзка с придобита информация относно това, че фенове ще присъстват около хотела, за да изразят своето мнение относно кандидатите за президент искам да уведомя гражданите, които желаят да присъстват около хотела.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Ще бъде обособено място, на което ще могат да наблюдават, като ги уведомявам да имат търпение, ще бъдат проверени на 3 кръга, а може и от четвърти кръг. Спрямо нарушителите на обществения ред ще вземаме най-строги мерки и безкомпромисни”, каза Иван Георгиев, началник сектор “Масови мероприятия” към СДВР.

Той заяви, че охраната на самия Конгрес и хотел е ангажимент на БФС и са ангажирани 3 охранителни фирми за случая.

tribunasofia

“Първият кръг на проверки е широк – той е до бул. Вапцаров, Южен парк и Арсеналски и Семинарията. Вторият кръг е непосредствено около самия хотел – Черни връх, ул. Червена стена, Златния рог и заключваме в бул. Джейъмс Баучер.

На паркинга няма да допускани фенове. Те ще бъдат допускани в градинката около храма, който се намира срещу хотела на отсрещната страна на бул. “Джейм Баучер””, ката Георгиев.

“До настоящия момент уведомление за протест не е постъпил. Относно данни за нарушаване на обществения ред данни няма, но сме подготвени и затова самите мерки са доста по-засилени. Гражданите могат да бъдат проверени и четвърти пъти. Не е голям интереса, но все пак освен Фейсбук има и доста други места в Интернет, където могат да се организират.

Това, което сме придобили информации до момента се очаква да присъстват представители на различни футболни среди, които искат да изразят мнение за кандидатите. Полицейските служители ще бъдат достатъчно. На разположение ще бъде една водометна машина, а ако се наложи ще бъде повикана и другата. Да се надяваме, че нищо няма да се обърка и ще мине всичко, както сме предвидили”, каза Георгиев.

bet365
Той коментира и информациите за подадени сигнали за купуване на гласове, за което се заговори във вчерашния ден. “Доколкото съм запознат има подадени два сигнала от различни хора и са идентични един на друг.

Извършена е проверка и за момента не се потвърждават, но работата по случая продължава. Изнася се информация за купуване на гласове, но не е в моето направление. Нека не пречим на проверката, като изнасяме информация. Ако се прецени ще бъде изнесена информация”, завърши Георгиев.

50 Безплатни Завъртания за Всеки в Палмс при Регистрация

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker