бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Сашо Тунчев с детайлен разбор на играта и представянето на Локомотив (Пд)

Александър Тунчев от началото на сезона е помощник-треньор в Локомотив Пд. Той беше асистент на Илиан Илиев, остана такъв и при Едуард Ераносян.

“Ераносян внесе много спокойствие и увереност в самите играчи. Това накара самите футболисти да дават всичко от себе си. Тепърва навлизам в този занаят. В началото ми беше доста странно. Допреди няколко месеца бях футболист, сега съм помощник-треньор. Сега се убеждавам, че на терена е доста по-лесно”, каза бившият защитник говори пред Диема.

“Гоним победата във всеки един мач. Нямаме поставена цел. Играем, за да радваме нашите фенове и да побеждаваме. Има страшно мачове до края на шампионата. Рано е да давам някакви прогнози. Бяхме на приливи и отливи, след това имаше някакъв спад. Имаше някои неща вътре в отбора, на това се дължеха слабите ни игри”.

“Не искаме да се връщаме назад във времето към шампионската ни титла. Помагаме с каквото можем на младите момчета. Ияд Хамуд е много интелигентно момче. Имаме трима-четирима доста опитни футболисти, покрай тях и младите израстват”.

“Друг път идвах, тренирах и се прибирах. Сега от към 11 ч. До 6-7ч. следобед да прекарвам тук на стадиона. Павката Виданов е добре момче и добър футболист. Ванчо Траянов е много важен за нашия отбор. Има нужда от почивка, но надявам се в петък да бъде готов за мача”.

“Сигурен съм, че нашите фенове ще идват на нашите мачове, показаха го срещу Ботев. За момента можем да кажем, че ходим с високо вдигнати глави из Пловдив”, завърши Александър Тунчев.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker