бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Сашо Станков: Най-важното е, че продължаваме

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Станков не беше доволен от нулевото равенство срещу Любимец за Купата. Специалистът все пак заяви, че най-важното е, че неговият отбор продължава напред в турнира.

“Не се получи добър мач от наша страна. Но това е турнирен двубой и най-важното е, че продължаваме напред. Не бяхме концентрирани, но имахме няколко положения да вкараме през първата част. В крайна сметка не можем да побеждаваме с 5:0 във всеки мач. В игрово естество има много какво да се желае. Имаме някои хора, които не са играли и са поизгубили ритъм”, заяви след двубоя Станков.

“Днес липсваха футболни достойнства. Моите указания бяха да отбележим гол, но не се получи. Все още нямаме яснота дали контузените футболисти ще бъдат готови за мача със Славия. Ще се справяме с това, което имаме в наличност. Трябва да си направим задълбочен анализ и да се подготвим добре за Славия”, каза още Станков.

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker