Локомотив ПловдивФутбол

Сашо Станков: Липи ни похвали

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Станков коментира двубоя с китайския Гуанджоу, пред Дарик. Той заяви, че е бил похвален от Марчело Липи.

“Според мен стана един много добър мач. Даже бих казал, че в по-голямата част от мача превъзхождахме нашия съперник. Головете в нашата врата ги получихме след елементарни наши грешки. В крайна сметка съм доволен от контролата. Дори след мача отидох да поздравя Марчело Липи и той също ме поздрави.

Думите му бяха, че нашият отбор е много добър и много добро впечатление му е направил, което все пак е някаква оценка за нашата работа до момента”, сподели Станков пред Дарик.

“Имаме известни проблеми с концентрацията на нашите защитници. Ще наблегнем върху това и до началото на шампионата нашият отбор ще изглежда по-добре в защитен план. Надявам се и малко да подсилим това звено, ако не намерим добър футболист ще останем с наличните хора в защита.

Вальо Георгиев има известни проблеми в областта на ахилеса, но не е сериозно. Утре ще видим какво е състоянието му и преди мача ще преценим, дали ще може да играе. Стелиос Илиадис има едно разтежение, което е малко по- сериозно и участието му е под въпрос за мача с Динамо”, каза още наставникът Станков.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker