бетано най-добър сайт за слот игри
МарицаФутбол

Само в TribunaPlovdiv.bg: Официално Лев Инс влезе в Марица

Лев Инс влезе официално в Марица, видя репортер на TribunaPlovdiv.bg на днешната среща срещу Созопол. Логото на застрахователното дружество вече е на екипите на Марица.

TribunaPlovdiv.bg Ви припомня, че драмата около клуба беше доста голяма, но все пак бившият вече президент Мартин Ленгеров сдаде поста, Ленгеров изгледа днес двубоят срещу Созопол, но вече в ролята си на зрител.

Освен Лев Инс другият основен спонсор на тима са супермаркетите “Триумф”. Преди двубоя беше създадена организация, която в последните 4 години липсваше на стадион “Марица”.

Имаше озвучаване, диктор, мажоретки, на полувремето имаше и томбола с публиката, а освен това се раздаваха и плакат-програми на Марица за новия сезон в “А” ОФГ.

Както е известно новото ръководство има доста големи цели и иска клубът да се завърне в “А” група до 4 години. В следващите месеци трябва и да започне ремонт на стадиона.

 

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker