Ботев ПловдивФутбол

Само в TribunaPlovdiv.bg: Неделев отряза германци и французи заради Ботев Пд!

Завърналият се окончателно в Ботев Пд Тодор Неделев е отхъвралил две оферти от чуждестранни клубове заради желание да играе за канарчетата.

В Майнц 05 е имало постъпили конкретни предложения от отбор от Втора Бундеслига и от Франция, научи TribunaPlovdiv.bg. Наши източници разкриха, че Неделев изобщо не е искал и да чуе да премине в друг отбор, различен от Ботев Пд.

Германците от своя страна нямаше как да не се съобразят с играча, след като той не желаеше да бъде трансфериран другаде.

Така в крайна сметка от Майнц 05 се съгласиха да изпълнят волята на техничаря от Белозем.

За целта те се споразумяха с Ботев Пд за подялба на правата върху халфа, с каквото предложение излязоха от пловдивския клуб. Първоначалната идея на канарчетата бе те да бъдат споделени по равно 50:50. От Ботев Пд „откупиха” Неделев без пари, а за съгласието на немците да прекратят договора на халфа се наложи процентите в тяхна полза да бъдат увеличени.

По непотвърдена официално информация на TribunaPlovdiv.bg от Майнц 05 са са запазили 60% или 70% от правата върху Неделев. Това ще даде право на германския клуб да прибере по-голямата част от трансферната сума при бъдеща продажба на 24-годишния футболист по време на новия му договор с жълто-черните, който ще е за 3 години.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker