Ботев ПловдивФутбол

Само в TribunaPlovdiv.bg: И румънци си заплюха Косоко!

Клуб от Румъния се нареди на опашката за звездата на Ботев (Пд) Омар Косоко, научи TribunaPlovdiv.bg.

Пратеници на отбора от северната ни съседка отправили запитване към него след реванша с Партизани Тирана. Техен човек е изгледал двубоя на стадион Лазур. Засега нещата са сурови и се изчаква дали румънците ще отправят конкретно предложение до французина с френски паспорт.

Както вече разкрихме, в Бургас на живо го гледаха и представители на клубове от Турция. Интересът към Косоко, който става свободен агент в края на календарната година, се усилва непрекъснато. Омар е най-желан от бившия си наставник в ЦСКА – Стойчо Младенов, който е начело на казахстанския Кайсар Кизилорда. Следен е още от Иртиш Павлодар на Димитър Димитров – Херо, турския Касъмпаша и клубове от Дубай и Южна Корея.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

Косоко вече има право да подпише предварителен договор с някой от кандидатите за подписа му. Вече информирахме, че от Ботев Пд са му предложили да преподпише контракта си, вадейки на масата по-добри финансови условия за играча си. Близки до Косоко разкриха пред TribunaPlovdiv.bg, че нападателят с бенински корени сериозно обмисля варианта да остане при “канарчетата”. Причината за това е, че много му харесва в Ботев Пд, а му допада и град Пловдив.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker