бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Само в TribunaPlovdiv.bg: Далас иска Неделев и Бризола

Две от звездите на Ботев Пд са в полезрението на тима от американската Мейджър Лийг Сокър – Далас, научи TribunaPlovdiv.bg.

Това са Тодор Неделев и Фелипе Бризола. Двама представители на клуба от Западната конференция на САЩ са ги харесали по време на гостуването на Пирин. Тогава те бяха поканени в Благоевград от мениджъра на бразилеца Иво Димов.

Неделев обаче се представи блестящо, като вкара и единия от головете във вратата на орлетата за успеха с 2:1. Така Тошко също хвана окото на американците. До Нова година ще се разбере дали от Далас ще отправят оферта поне за единия от двамата футболисти на Ботев Пд, добавя източник ексклузивно пред TribunaPlovdiv.bg.

Евентуалният трансфер на Неделев в САЩ е по-труден за осъществяване, защото в казуса е забъркан и бившият тим на национала Майнц 05. Германците си запазиха 70% от правата върху халфа, за да го пуснат да се върне окончателно при канарчетата.

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker