бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Само в TribunaPlovdiv.bg: Вижте къде ще се играе Пловдивското дерби, при наказание на Ботев

Вече е ясно, че домакин на Пловдивското дерби след седмица ще бъде Ботев. Все още обаче не е ясно къде ще се играе срещата, ако Ботев бъде наказан от ДК. TribunaPlovdiv.bg ще Ви представи къде може да се играе дербито при наказание на “канарчетата”.

На празни трибуни в “Коматево”

Вариантът срещата да се играе на закрити врати на клубната база на Ботев в Коматево е един от най-вероятните при наказание на “жълто-черните”. Ако това стане това ще е историческо първо дерби, в което не се допуска публика на стадиона.

На “Лаута”

Вариант е дербито да се играе на стадион “Локомотив” също е възможен. Тогава дербито ще се играе на пълни трибуни, но идва големият въпрос как ще се процедира.

Сливен стадион “Хаджи Димитър”

Ако се стигне до наказание на Ботев и срещата да се играе извън Пловдив единственият възможен вариант е Сливен. В Стара Загора стадионът е свободен, но от ръководството на Берое няма да дадат дербито да се играе на техния стадион. В София предстои ново дерби между ЦСКА и Левски и никой не би рискувал да има две дербита в София в рамките на два дни. Бургас пък е твърде далеч, а в Ловеч ще има мач Литекс посреща Черно море. Така шансът ако е дербито е извън Пловдив е само един – Сливен. Сигурността обаче няма да бъде на ниво поради много причини, стадионът в Сливен е едно от хубавите съоръжения, но той не е подходящ за дербита от подходящ тип, защото “канарчета” и “смърфове” ще бъдат много близо едни до други при влизането на стадиона. Освен това може да има и много неприятни сцени по магистралата.

Национален стадион “Васил Левски”

Съществува и малката възможност дербито да се играе в София на стадион “Васил Левски”, но шанса е минимален, тъй като би имало риск за ексцесии с агитките на Левски и ЦСКА.

Следи всичко около Дербито на България с TribunaPlovdiv.bg.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

5 Коментара

  1. Най-хубаво,ще е да е на Лаута!Иначе ако се играе на празни трибуни или в друг град,ще е престъпление срещу феновете!

    1. Приятел, за голям биткаджия ли се имаш че ще печелиш дербито и по улиците??? Ходи си направи една чекия да се успокоиш малко, че аман от такива герои като теб !!!

  2. КВО ДЕРБИ БЕ,ДАВАЙТЕ ДА ГИ ПОГВАМЕ ТИЯ КОКОВЦИ И СТАНКОВЦИ И ВСИЧКИТЕ ВЪНКА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker