бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Само в TP: Вижте какво заяви Тервел Златев за обвиненията за черно тото и какви действия ще бъдат предприети

Изпълнителният директор на Ботев Пловдив Тервел Златев бе потърсен от TribunaPlovdiv.bg за коментар по повод тежките обвинения за черно тото, които една медия хвърли в общественото пространство. Златев бе категоричен, че автора на статията и медия ще понесат своята отговорност за тази атака.

Г-н Златев, как ще коментирате появилата се информация в една медия, че срещата между Левски и Ботев е оставила съмнения за черно тото?

– Това, което се появи в тази медия не отговаря по никакъв начин на истината. Управителният съвет на Ботев ще се събира утре и ще предприемем някакви действия. Вчера разговарях и с колегите от Левски, те мислят по същия начин. Това, че някой е решил да свали мача от букмейкърските къщи не означава по никакъв начин, че е имало черно тото. Това е удар по Ботев и Левски и техните привърженици.

В публикацията също се твърди, че това е удобен момент да бъдете лично атакуван от БФС заради вражда с Боби Михайлов…

-Вражда с Боби Михайлов нямам. В добри отношения сме. Написаното и по този повод също е лъжа. Ако някой искаше да прави вендета срещу мен щеше да го да направил отдавна. Работил съм с всички членове на изпълкома и сме в добри отношения. Сега пак ще работим заедно с БФС, за да тушираме тези грозни атаки. Трябва да излезе истината, защото това е уронване на престижа и имиджа на двата най-големи клуба в България. Има органи, които се занимават точно с това и те ще бъдат сезирани.

Какви действия ще предприемете конкретно срещу медията, която разпространи информацията?

– Автора на статията и медията ще понесат своята отговорност за това тежко обвинение. Ще се свържем с компетентните органи, за да се разследва случая. Ако не се докаже нищо ще понесат своята съдебна отговорност. Тази медия търси евтина сензация като хвърля обвинения без да има каквито и да било доказателства по случая. Затвърждава ми се мнението за слабата журналистика на определени медии в България.

Притеснявате ли се, че това може да окаже негативно влияние върху младите играчи на Ботев?

– Разбира се, че се притеснявам. Това са много млади момчета и една такава атака ще има някакви последици. Точно затова е и организирано всичко, за да се удари по Ботев чрез младите играчи. Нека никой от привържениците на Ботев да не се хваща на тази грозна лъжа, защото вчера видях в социалната мрежа, че имаше много дискусии по тази тема.

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

6 Коментара

  1. Ей Анонимник как ще е бил свален мача за суперкупата като го имаше навсякъде-bet365,betfair и азиатските сайтове,тъпанар прост,чул недочул и пише глупости

  2. Смешни са всички буфери и това поведение тип ‘Гузен негонен бяга’. До вчера шеф ви беше най-големия мошеник и спец в черното тото Коко Динев и през ден участвахте в уредени мачове и с цялата си наглост сега нападате Ботев. Доста жалка картинка сте. Стига комплекси!

  3. Абе лайнар, защо тогава и мача ви за суперкупата беше свален след 0-1 за вас???? Ввсички видяха, какво стана после! Вчера някой ботевист или нормален човек може ли да каже, че играхте нещо?????? Дори след гола на Чунчуков спряхте още повече, защото самия гол стана доста случайно! ФАКТ! Само идиот би ти повярвал, а хората, дори жълтурите не са чак толкова тъпи! И се поспри с определенията за “двата най-големи клуба” в България! Глупак! Такива приказки минават само пред непълнолетните фенове! Иначе това ти изказване доказва още веднъж, че Ботев и Левски са под една и съща “шапка” от няколко години и това го знаят всички по-запознати фенове, както и факта, че цялото управление на Ботев сте само говеда, като и повечето футболисти! Трансферите в двете посоки са повече от ясно доказателство за това! Да не говорим, че от 3 години Ботев си пада ВИНАГИ на Герена, независимо от трагичното състояние на Левски !!!!!!!!! Хайде някой да го отрече!? Това си е чиста проба замазване на очите и още днес очаквам и говедата да вземат мерки по въпроса, но на такива реакции само малоумник би се хванал! Срам за Ботев и всички, които са част от това порно издание!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker