бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивИзвън БългарияФутбол

Сакалиев: Знам как ще свършат мачовете на Лудогорец с Верея и Ботев, титлата се решава извън терена

Бившият нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев отправи сериозни думи към Лудогорец и начинът, по който според него разградчани действат в битката за титлата.

Тя според Сакалиев, поне що се отнася до Лудогорец, се решава извън терена. Сакалиев дори заяви, че отсега е наясно, че Лудогорец ще спечели мачовете си с Верея и Ботев в първата шестица заради близките отношения на ръководствата на двата клуба. Според него освен това Лудогорец премира други отбори, за да играят на 100% срещу ЦСКА. Пред „Домът на футбола” той все пак изрази надежди, че „червените” могат да стигнат до титлата.

„ЦСКА е единственият отбор, който иска да реши титлата и Купата на терена. Според мен има отбори, които решават тези неща извън терена. Това чувам от мои колеги, това наблюдавам аз. Чувам, че определени отбори предлагат пари, за да играят на 100% срещу ЦСКА”, сподели Сакалиев, а на въпрос, дали става дума за Лудогорец, отговори: „Да кажем да”.

„Всичко трябва да се решава на терена. С бивши мои колеги коментирахме тези ситуации, и те вече са спрели като мен. ЦСКА в момента е във възход, но за да бъда реалист, силно се надявам ЦСКА да стане шампион, което ще е трудно. В тази шестица едно 90% един отбор си е осигурил поне 12 точки.”

„Мога да ти кажа предварително мачовете между Лудогорец и Верея, и Лудогорец и Ботев как ще свършат. С победа на Лудогорец всички мачове. Виждам нещо тенденциозно. На 90%. Не искам да влизам в подробности, но когато се случи това нещо, пак ме покани и ще ти го кажа. Това са предположения, мои предположения.”

„Тези отбори ще се хвърлят на ЦСКА, на 100%. На базата на това, че Лудогорец, Верея и Ботев имат по-близки отношения, между ръководствата. Не влизам в подробности. Обещавам, че когато се случи тази моя прогноза, ще кажа за какво става въпрос.”

„Силно се надявам, ЦСКА ще направи всичко възможно това да се случи, но дали другите фактори ще позволят, това е отделен въпрос. Съдийството и другите отбори са факторите.”

„ЦСКА си дава ясна представа, че трудно ще спечели титлата заради тези неща. Ще се съсредоточат върху Купата. Два мача са (срещу Левски), дано още в първия двубой се решат нещата за нас. Надявам се и за в бъдеще да бъдат истински и честни мачовете (между Левски и ЦСКА).”

Подобни

7 Коментара

  1. Боклуците от Велбъжд да не коментират отбор,който има повече титли от тях!!!

    1. Кой го казва…
      Преселниците от Родопската яка,които влизат в Пловдив с винетки.

  2. 45 години двата книжни гранда от София мачкаха с помоща на съдий и държава провинциалните отбори.Сега когато се появи един по силен провинциален клуб ревнаха кански.Боли ли,нека да боли.Сега усетихте как 45 години се чувстваха провинциалните отбори и техните фенове.Всички трябва да постъпят като Ботев.Много има да ви се връща.

  3. Цяла България ги разкри!
    Сега им го каза и независим човек!
    Няма как да се оправдават че го е казал Локомотивец! Нищо, че и Саката ги клеца в едно дерби завършило 4-0 за пливдивчани при дебюта на Ясен Петров!
    Сакалиев е адски прав, но той не е открил топлата вода!
    Жълти курви!

  4. Да, цяла България знае, само проскубаните кокошки от Коматево и аджисанските мангали от Бирената отричат, ама нормално. Те не са от България. Отдавна станаха резаци.

  5. То за цяла България е ясно това . Ботев открай време са си дупедавци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker