Локомотив ПловдивФутбол

Садъков: Обмислям офертата на Коко Динев

Бившият треньор на Локомотив (Пловдив) Аян Садъков призна, че към него има оферта да поеме детско-юношеската школа на клуба. “Имам предложение да поема школата на Локомотив, но все още нищо не е официално. Предстоят ми още разговори с ръководството. Окончателното решение трябва да бъде взето тези дни. Не съм разговарял лично с господин Динев, а с други хора от ръководството”, заяви пред “7 дни спорт” Аян Садъков.

Специалистът на няколко пъти е бил и старши треньор на Локо (Пд). Преди дни новият главен мениджър на тима Емил Велев обяви, че Садъков е водещ вариант за шеф на ДЮШ на “черно-белите”. Според запознати решението на Садъков се бави, тъй като все още не е ясна каква ще бъде реакцията на феновете на случващото се на “Лаута”. До няколко дни запалянковците ще вземат решение как да подходят със завръщането на Коко Динев в Локо (Пд).

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker