ЛевскиФутбол

Сагата няма край! Хубчев притиска Левски за нова шестцифрена сума!

Петър Хубчев и екипът му, с който работеше на „Герена“, имат да получават още 290 хиляди лева от Левски. Сумата трябва да им бъде изплатена до края на следващия месец, съобщава „Тема Спорт“.

В последно време Левски регулярно плаща дълга си към Хубчев и помощниците му при сините Георги Донков, Левон Апкарян и Армен Амбарцумян. За периода 9 февруари – 8 март те са получили сума от 97 хиляди лева. Това обяви изпълнителният директор на сините Иво Ивков.
Както е известно, Хубчев осъди Левски и клубът трябва да му плати всичките заплати, вписани в договора му. Такава клауза имаше в контракта на наставника със „сините“. Той пое отбора преди старта на сезон 2019/20, като подписа за 2 години. Специалистът обаче не изкара и една пълна кампания на „Герена“. Той бе освободен от Наско Сираков след първия полуфинал за Купата на България срещу Локо (Пд) – 0:2 на „Лаута“, който се игра на 9 юни 2020-а. Дни по-рано Сираков официално бе придобил контролния пакет акции на сините.
Покриването на дълговете към Хубчев и щаба му бе един от основните приоритети на Левски. Причината е, че ако те не бяха обслужвани, клубът нямаше да има възможност да получи професионален лиценз за следващата кампания. Левскарите обаче имат да погасяват и други дългове, за да покрият всички изисквания. На „Герена“ са убедени, че ще се справят до крайния срок 31 март.

Betway е официално в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg