Ботев ПловдивМарицаФутбол

Ръководството на Марица: Какви са тези лъжи, Марица няма да става сателит на Ботев

Ръководството на Марица категорично отрече слуховете, че тимът ще става сателит на Ботев. От клуба заявиха, че няма нищо вярно, че “пиратите” ще стават сателит на “канарчетата” и също така добавиха, че никой от Ботев не е търсил ръководителите на тима от “Кършияка” за нещо подобно.

По повод появилите се в някои медии информации, че “Марица” ще стане сателит на “Ботев”, от ръководството на “жълто-сините” коментираха, че това е точно толкова вярно, колкото и че “Ботев” ще стане сателит на “Марица”. Те определиха тези информации като лъжи и заявиха, че “Марица” няма да бъде сателит на никого. Този клуб е с над 90 годишни традиции и като такъв е не възможно да бъде претопен в друг. Никой от “Ботев” не се е свързвал с ръководството на “Марица”. Шефовете от Кършияка успокояват феновете на клуба, че такива разговори не са водени и няма да бъдат водени.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker