бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ръководството на Ботев: Полагаме всички усилия отборът да пребъде и сме убедени в успеха на това, което вършим

През последния месец и половина ПФК „Ботев“ Пловдив е поставен пред поредица от изпитания, като се започне от оставката на треньорския щаб на Станимир Стоилов, дни преди началото на подготовката, премине се през блокиране на банкови сметки, наказание на Дисциплинарната комисия към БФС и се стигне до необходимостта от следваща промяна на треньорския щаб на Любослав Пенев.

През цялото това време ръководството на клуба е взимало своите решения, водено от разбирането, че в тези кризисни дни отговорността за просъществуването на клуба трябва да бъде максимално споделена. От началото на месец юни бе въведена практиката всички важни решения да бъдат съгласувани или взимани от Съвета на директорите, независимо дали това е предвидено в устава на дружеството.

В този смисъл искаме категорично да заявим, че в досегашните действия на ръководството на клуба няма решения, подчинени на едни или други лични интереси. Одобрението на новата бюджетна рамка, определянето на лимити на възнагражденията на играчи и служители, решенията за трансфери и условията за продажба на състезатели от „Ботев“ са решения, които са взети от колективния орган на ръководството на „Ботев“ – Съвета на директорите. Тези решения са оформени с официални протоколи, такъв е и случаят с назначението на последния треньорски щаб.

В заключение искаме да посочим още веднъж, че действията на сегашното оперативно ръководство и Съвета на директорите са еднопосочни. Полагаме всички усилия отборът да пребъде и сме убедени в успеха на това, което вършим, особено ако имаме искрената подкрепа на верните привърженици на „Ботев” Пловдив.

Съвет на директорите на ПФК „Ботев” АД:

Иван Джиджев – председател

Юли Попов

Ангел Палийски

Ангел Ванчев

Източник: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker