АкадемикБаскетбол

Ръководството на Академик Бултекс гласува пълно доверие на Асен Николов

Ръководството на Академик Бултекс 99 изрази пълната си подкрепа към Асен Николов.

Старши треньорът подаде оставка след загубата от Блокотехна снощи в Балканската лига, но тя бе категорично отхвърлена.

Смятам, че е нормално след негативната серия от пет поредни загуби в НБЛ и Балканската лига да поема своята отговорност, каза Асен Николов. Клубният президент Васил Врачев обаче заяви, че наставникът ще продължи да води отбора и няма място за драми и трагедии.

Дори да не спечелим нито една победа до края на сезона, Асен Николов е непоклатим на поста си и ние твърдо заставаме зад него, каза Врачев. Този човек е с огромен принос Пловдив отново да има елитен мъжки баскетбол. А и не е станало нищо трагично – загубихме от двата най-добри отбора в НБЛ и от двата най-добри отбора в Балканската лига.

Никой не е поставял цели за медали в двете надпревари. Вярно е, че в началото на сезона направихме 6 поредни победи, които вдигнаха очакванията на всички, но това са реалностите и ние трябва да ги приемем и да не вкарваме допълнително напрежение в тима. За смяна на Николов и дума не може да става, категоричен бе Васил Врачев.

Тази сутрин той проведе среща и с играчите от отбора, на която ги уведоми за подадената и неприета оставка на Асен Николов. Разполагаме с отличен отбор, разчитаме на вас, има победи, има и загуби, в никакъв случай не бива да правим трагедии, каза им Врачев. От името на всички баскетболисти Мартин Дурчев и Станислав Ваклинов също засвидетелстваха пълната си подкрепа към Асен Николов. Искаме да ви уверим, че в съблекалнята всичко е наред, единни и задружни сме и трябва да бъдем такива, за да излезем заедно от тази ситуация. Твърдо заставаме зад нашия треньор, заяви Дурчев.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker