Ботев ПловдивФутбол

Ръководството и феновете на Ботев вземат мерки срещу хвърлянето на предмети

Нова среща между “жълто-черните” фракции и ръководството на Ботев Пловдив бе инициирана вчера (5.11). Повод за нея са наказaнията, които налага футболната централа на клуба, относно хвърлените предмети и пиротехнически средства от началото на 2013-та година. УС на “канарчетата” обърнаха сериозно внимание на факта, че санкциите водят до огромни пропуснати ползи, когато отборът излиза при закрити врата.

Двете страни се обединиха, че трябва да бъдат взети мерки и да се спрат своеволията, които носят тежки санкции на най-стария футболен клуб в страната (най-вече за хвърлени предмети на терена от секторите около централната трибуна). Потърпевши в случая са истинските фенове на “жълто-черният” отбор, които искат, но не могат да наблюдават играта на “канарчетата” на живо заради няколко човека.

За тази цел ще бъдат ограничени до минимум продажбата на бутилки минерална вода на стадион “Христо Ботев”, както и пред него. На всички амбулантни търговци ще бъдат наложени сериозни санкции при неспазване на правилата на “Колежа”. Вода, за всички бултраси, ще се продава, но без допускането на пластмасови бутилки, за да се ограничи хвърлянето им пистата и терена.

Относно хвърлянето на всякакви предмети към терена, мерките от страна на отговорните фактори също ще бъдат сериозни, така че нека, преди да направите подобно действие да помислите за крайния резултат и това какво ще донесе на любимия ви клуб.

С парите, които се дават за глоби на БФС, спокойно може да се издържат няколко детски формации от школата на Ботев. Защо тези средства да не отидат по предназначение, а да се хвърлят на вятъра?

bultras.com

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker