БотевТопФутбол

Руският милиардер с ултиматум към Сдружение ПФК Ботев, за да вземе клуба

Едно основно разминаване в преговорите между руския милиардер Антон Зингаревич и Сдружение ПФК Ботев може да провали сделката за клуба, съобщава „Марица“. Основният кандидат-собственик Антон Зингаревич изпрати свои представители за разговор с хората от Сдружение „ПФК Ботев“.

Тайната работна среща се е провела в четвъртък вечер. На нея хората на Зингаревич са показали, че шансовете да вземат нещата в клуба в свои ръце са големи. Изискването им било обаче да няма човек на Сдружението в новия Борд на директорите.
„Идеята ни е в Борда на директорите да са само заможни бизнесмени, кото са в състояние да дават пари за клуба. Ако някой от членовете на Сдружението ви може да отговори финансово на това изискване, то да заповяда в новия Борд“, споделили пратениците на Зингаревич.

Руският бизнесмен бил отворен за сътрудничество с бизнеса на Пловдив и нямал нищо против хора като собственика на ПИМК Илиян Филипов да помагат за Ботев.

От сдружението обаче не са склонни да се раздеят с мястото си в новия Борд, защото смятатат, че само така могат да изпълняват мисията си към клуба, която е:

„Сдружение „ПФК БОТЕВ“ е правоприемник, носител и пазител на традициите на Ботев Пловдив, основан през 1912 година“.

Подобен казус развали последния „брак“ на клуба с Георги Самуилов. От Сдружението настояваха Борис Гиздаков да влезе в последния Борд, но това искане бе суспендирано от шефа на „Инса ойл“.

Новият Коледен бонус на Winbet: Чист нов автомобил + общ награден фонд от 250 000 лв.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg