бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Руският милиардер с ултиматум към Сдружение ПФК Ботев, за да вземе клуба

Едно основно разминаване в преговорите между руския милиардер Антон Зингаревич и Сдружение ПФК Ботев може да провали сделката за клуба, съобщава “Марица”. Основният кандидат-собственик Антон Зингаревич изпрати свои представители за разговор с хората от Сдружение “ПФК Ботев”.

Тайната работна среща се е провела в четвъртък вечер. На нея хората на Зингаревич са показали, че шансовете да вземат нещата в клуба в свои ръце са големи. Изискването им било обаче да няма човек на Сдружението в новия Борд на директорите.
“Идеята ни е в Борда на директорите да са само заможни бизнесмени, кото са в състояние да дават пари за клуба. Ако някой от членовете на Сдружението ви може да отговори финансово на това изискване, то да заповяда в новия Борд”, споделили пратениците на Зингаревич.

Руският бизнесмен бил отворен за сътрудничество с бизнеса на Пловдив и нямал нищо против хора като собственика на ПИМК Илиян Филипов да помагат за Ботев.

От сдружението обаче не са склонни да се раздеят с мястото си в новия Борд, защото смятатат, че само така могат да изпълняват мисията си към клуба, която е:

“Сдружение “ПФК БОТЕВ” е правоприемник, носител и пазител на традициите на Ботев Пловдив, основан през 1912 година”.

Подобен казус развали последния “брак” на клуба с Георги Самуилов. От Сдружението настояваха Борис Гиздаков да влезе в последния Борд, но това искане бе суспендирано от шефа на “Инса ойл”.

https://www.tribunaplovdiv.bg/новият-коледен-бонус-на-winbet-чист-нов-авто/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker