ВолейболСъбития

Русе измества Пловдив за Световното първенство по волейбол?

Както е известно, Световното първенство по волейбол ще се проведе през 2018 година в България и Италия, като остава да се реши в кои български градове ще се изиграят срещите.

Така след сигурните София и Варна, Русе поведе чувствително на Пловдив.

Днес, в кабинета на кмета на Община Русе се състоя среща по повод планирането на Световно първенство по волейбол в „Булстрад Арена“ през 2018 година.

На срещата присъстваха кметът Пламен Стоилов, инвеститорът на „Булстрад Арена“ Пламен Бобоков, мениджърите на мултифунционалната зала Борислав Велков и Иван Драндийски, президентът на федерацията по волейбол – инж. Данчо Лазаров, вицепрезидентът на волейболната федерация – Любомир Ганев, един от най-успелите български волейболисти Владимир Николов и директорът на дирекция „Обществен ред и сигурност“ Спасимир Димитров.

Така след сигурните София и Варна, Русе поведе чувствително на Пловдив.

Залата в Русе беше разгледана от Владо Николов и Данчо Лазаров. Вторият не скри доброто си впечатление от съоражението. „Булстрад Арена“ бе оценена на изключително високо ниво, готово да посрещне световния форум.

От откриването до сега са извършени много надграждащи промени, а мениджмънтът на залата е успял да създаде професионален екип.

Утре (20.09.2016г.), от 19 часа,в зала „Булстрад Арена“, женският национален отбор по волейбол на България ще изиграе демонстрационна тренировка, на която всички граждани на Русе могат да присъстват безплатно и да си вземат автографи от волейболистките.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker