Ботев ПловдивФутбол

Румънците бягат от Ботев

Тримата румънци в Ботев Пловдив стягат бягство. Според “Газета спортурилор”, Александру Бенга, Александру Куртеан и Сърджан Лукин ще си тръгнат в най-кратки срокове от Колежа.

Очаква се те да прекратят договорите си, като още не се съобщава начинът, по който това би трябвало да се случи. Но със сигурност и тримата ще станат свободни агенти и ще се завърнат в родината си в клубове, които ще ги вземат без пари, пише още изданието.

Дори Александру Бенга твърди, че и тримата няма да се появят в мача срещу Либертас от Лига Европа тази вечер. Причината е, че ако играят, няма да могат да го сторят за друг клуб през този сезон в евротурнирите.

“Положението тук е доста зле. Никой от румънците няма да играе срещу Либертас тази вечер, защото надеждите за трансфер ще намалеят драстично и няма начин да играем отново в евротурнирите през сезона”, сподели Бенга пред вестника.

Двете големи звезди Юнес Хамза и Феребори Доре дори не са картотекирани за мачовете от първия квалификационен кръг в Лига Европа срещу скромния съперник от Сан Марино.
Източник: Гонг

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

 

 

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker