Ботев ПловдивФутбол

Румен Чандъров: Ще подпомагаме единствено школата

Румен Чандъров заяви, че няма нищо вярно в думите на Палийски, че двамата със Самуилов ще финансират клуба до Нова година. Също така той добави, че помощта му ще се изразява в подпомагане на школата.

“Ще помагаме единствено на школата. В първия отбор има мениджъри. Нека феновете да си осигуряват бюджети и да си работят. Аз нямам проблеми. Какво да размисля? Аз исках едно нещо – да се извинят феновете и да ги поканят. Те не го направиха. Значи няма какво да говорим. Елементарно нещо не искаха.

А продължават да си говорят, че този треньор не им харесвал, онзи не им харесвал. Ами те утре така ще направят и с играчите”, сподели Румен Чандъров, пред “Тема спорт”.

“В края на краищата аз съм взел някакво решение. Правилно или не, аз си нося последствията. Те искат такъв като Цветан Василев да дава парите и фенове да управляват. Така е било, но при мен не може да се случи”, добави още бившият собственик на клуба.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker