бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Румен Чандъров свръхемоционален пред TribunaPlovdiv.bg: Да, напускам Ботев (Пд)!

Собственикът на Ботев (Пд) Румен Чандъров бе изключително афектиран от отношението на групата от трийсетина фенове, които днес нахлуха на първата тренировка на новия старши треньор Николай Митов и го накараха да напусне клуба.

Малко след тези ексцесии, в медийното пространство се появи информация, че Чандъров е пожелал да напусне Ботев (Пд) и да си даде акциите на феновете, защото те явно знаят как да управляват клуба.

Екипът на TribunaPlovdiv.bg потърси Чандъров за коментар по темата и пожела да разбере дали той наистина смята да напусне Ботев (Пд)!

Ето какво каза специално за читателите на TribunaPlovdiv.bg най-силният човек в “жълто-черния” клуб:

“Казах на Ангел Палийски да даде акциите на феновете. Явно аз не съм човекът за тази задача. Когато някой дърпа каруцата назад, няма как да стане. Потвърждавам, че напускам Ботев (Пд). Ще се освободя от своите акции. Това е. Аз вече не съм акционер. Ще им помагам, докато си намерят треньор, собственик. Може би, до Нова година ще давам пари”.

“Това обаче е удар срещу мен. Аз така го приемам.Не съм говорил с другия собственик Георги Самуилов. Да се надяваме, че той няма да прави спънки. Нека обаче сега да преспим”.

“Аз всичко съм правил със сърце и пари за Ботев (Пд). Така че не може някой да дойде и да кадрува вместо мен. Аз всичко, което съм правил като действие, е това Ботев (Пд) да го върнем там, където му е мястото. И го бях приел като кауза”.

“Афектиран съм, защото допуснахме 30-40-100 фена, хейтъри, или каквито ще да са, да кадруват Ботев (Пд). Много ми е обидно също от факта, че тези, които казват, че са с мен, трябваше да са там. И като видят такива лумпени, да ги набият даже”.

“Как да продължа аз? Кой треньор да докарам като някой ще иска да кадрува вместо него. Може и новият треньор и той да не им хареса. Или след първата загуба ще го емнат и него? Кой треньор и играч да докарам? За мен вече каузата отиде…Нямам думи, просто. Не искам да се карам с феновете. Жалко за хилядите фенове на Ботев (Пд)”.

“В момента група лумпени определят правилата и желаят да разберат всички, че те искат да определят правилата”.

“Аз няма какво да обсъждам с тези фенове. Те, хората са си показали какво мислят. Едно е да ругаеш и псуваш от трибуните, а съвсем друго е да нахлуеш и да пречиш на тренировка. Няма кой треньор да иска да работи под такъв натиск”.

“Митов е много афектиран. Той също не е очаквал да му се пречи на работата. Той може да издържи да го псуват, но това вече е друго. Човекът беше наясно, аз го предупредих, дори. Хората си имат някакви критики, но Митов беше уверен и желаеше да работи. Но никой не е очаквал, че ще тръгнат да правят такива простотии”.

Очаквайте до минути изказването на Чандъров относно строителството на стадион “Христо Ботев” само в TribunaPlovdiv.bg!

Още по темата:

ЕКСКЛУЗИВНО в TribunaPlovdiv.bg! Румен Чандъров се отказа от ст.“Христо Ботев“

Бултрас: Лицето Николай Митов е НЕЖЕЛАНО на поста старши треньор!

TribunaPlovdivTV: Николай Митов: Ботев ще бъде от водещите отбори в България, няма как някой да ми се меси в работата

ЕКСКЛУЗИВНО: Привърженици на Ботев посрещнаха Митов с метла и заявиха: Ти си недоразумение, стадионът ще е празен (снимки)

Напрежението на Коматево се покачва – феновете на Ботев (Пд) нахлуха на първата тренировка на Николай Митов

Митов към феновете: Щом не ме искате, си тръгвам!

Снимка: sportal.bg

Подобни

5 Коментара

  1. Повече никога няма да стъпя на стадион,база или каквото и да е там,докато тези лекета,лумпени,парашутисти,чикиджии и смешници са до мен и скандират за любимия ми отбор.Те днес направиха най-голямата крачка към закриването му!

  2. Жалката шайка от 20на кухи индивида сътвори поредната селска изцепка…Въпросното стадо е прогонило поне 20 хиляди Ботевиста от мачове на Ботев Пд.Никога няма да има силен Ботев Пд докато подобни примати се месят в работата на клуба…

    1. Жалко за Ботев Пловдив и нормалните фенове страдат всички заради някви алкохолици и наркомани дето нямат 2 лева в джоба

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker