бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Румен Чандъров ПРЕДИ хаоса днес: Не искам оставката на Костов, нещата в клуба са такива, каквито ги искаме!

Един от двамата собственици на Ботев (Пд) Румен Чандъров заяви за Дарик радио, че отборът си има треньор в лицето на Николай Костов и той не иска на този етап неговата смяна.

Интервюто обаче явно е дадено преди бурята от оставки, която се развихри днес на “Коматево”.

Малко след 17:00ч. официалният сайт на “жълто-черните” съобщи, че целият спортно-технически щаб на Ботев (Пд), начело със старши треньора Николай Костов и спортния директор Георги Марков, е подал оставка.

Иначе пред Дарик Чандъров заяви, че скоро ще говори за всичк случващо се в Ботев (Пд), но на този етап позволи да го цитираме за ситуацията в момента в пловдивския тим:

„Спортно-техническото ръководство провежда среща и то ще трябва да вземе решения, които да стигнат и до нас. Аз лично не искам смяната на Николай Костов на този етап. Нещата не са така както ги искаме ние в клуба. Несполуките са видни от началото на първенството и ние ще направим така, че да ги променим. Сега не се получава играта и ще търсим начини да я подобрим. Чакаме спортно-техническото ръководство да направи анализ на ситуацията в клуба и да ни даде предложения да излезем от това състояние.

Анализ на това какви са проблемите пред отбора, как ще ги решим, дали с нови трансфери, или с промени в спортно-техническото ръководство. Надявам се Ботев да промени към добро играта си и да дойдат успехите. С тях ще се успокои и обстановката в клуба. Когато дойде този момент ще ви дам обширно интервю пред Дарик радио по всички въпроси касаещи Ботев Пловдив.”

Разговорът ни с Румен Чандъров бе малко преди в Ботев да се проведе среща на Ангел Палийски със старши треньора Николай Костов и спортния директор Георги Марков!

Снимка: sportal.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker