Локомотив ПловдивТопФутбол

Рейдър: Българското първенство е малко под португалското, амбицията на Локо е да участва отново в евротурнирите

Вратарят на Локомотив (Пловдив) – Лукас Рейдър има интересна кариера. Роденият в Есен страж беше част от гранда на германския футбол Байерн (Мюнхен) между 2012 и 2014 година, а в момента носи екипа на “черно-белите”. Играл е още в Португалия и Англия. В интервю пред германското онлайн издание “Revier Sport” той разказа за престоя си в България и разкри какви цели си поставя за новата година.

“В първите няколко седмици изиграх само един мач. Основната причина за това беше, че се присъединих късно към отбора. След шестия или седмия мач станах титуляр и съм много щастлив. Беше важно да получа необходимото игрово време, в противен случай нямаше да има смисъл от тази стъпка в кариерата ми”, сподели Рейдър.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Сезонът се развива добре за мен. Началото беше трудно за отбора заради участието ни в евротурнирите. Тогава играехме на всеки 3-4 дни, имахме гостувания в Чехия и Дания. Това ми попречи да стартираме уверено в първенството. Със сигурност искаме да сме в топ 6. Това е целта ни. За съжаление загубихме последния мач за годината с 2:4, но като цяло вече стабилизирахме представянето си в сравнение с началото”, разказа германецът.

tribunasofia

“Водещите отбори в България са Лудогорец и ЦСКА. Те имат високи бюджети и могат да си позволят да привличат наистина добри футболисти. Това са тимовете, които всеки сезон играят в евротурнирите. Разликата с другите е сериозна. Това ми напомня за Португалия, където доминират Бенфика, Порто и Спортинг (Лисабон), а останалите са далеч от тяхното ниво. Мисля, че бих поставил българското първенство малко под португалското”, каза Рейдър, който е носил екипа на Витория (Сетубал).
“Амбицията на Локомотив е да се класираме за евротурнирите. През последните три години отборът неизменно играе международни мачове. Можем да стигнем до Лигата на конференциите и чрез Купата на България. За мен важното е да съм титуляр и да се развивам. Винаги можеш да ставаш по-добър в един или друг аспект. Договорът ми е до 2023 година и съм спокоен”, добави стражът.

50 лева [БЕЗ ПРЕВЪРТАНЕ] – Начален бонус от bwin

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker