Ботев ПловдивТопФутбол

Реда Рабей: Считаме се за фаворити в дербито! Имаме нужда от феновете в събота

Ботев приема Локомотив в дербито на Пловдив утре, а преди това футболистът на “канарчетата” Реда Рабей сподели очакванията си за предстоящия сблъсък, спомените си от последния такъв между двата градски съперника.

Полузащитникът разкри кои са силните страни на противника и не пропусна да благодари на феновете на Ботев (Пловдив). Ето какво заяви Рабей пред “Спортал”:

– Какво е настроението ти и това на отбора преди важното дерби с Локомотив (Пловдив)?
– Чувствам се добре за дербито, отборът също е с високо настроение, така че ще видим какво ще стане в края на седмицата.

– Можем ли да кажем, че това е мач не за три, а за шест точки, имайки предвид значимостта му за феновете?
– Абсолютно, да! Знаем какво означава този мач за феновете, знаем и за неприятния резултат от миналата година, дори и да не бях част от отбора. Очакваме с нетърпение този мач, за да можем да зарадваме феновете с три точки.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

– Смяташ ли, че Ботев влиза в този мач като фаворит, имайки предвид по-доброто класиране?
– Да, считаме се за фаворити, предвид това, че държим трето място в класирането и трябва да се запазим там , да го затвърдим.

– Много често в България се коментира, че чужденците не разбират добре значимостта на тези дербита. Какво е твоето мнение по този въпрос?
– За останалите чужденци в другите отбори не мога да кажа, но за мен и за нас като цяло това е много голям мач, така че ще дадем всичко от себе си и трябва да спечелим.

– Помниш ли първото си дерби на Пловдив?
– Да, помня мача добре. Спечелихме точка. Винаги е добре да вземеш поне точка от този мач. Имахме и феновете зад себе си, така че чувството беше страхотно. Те също имат добра фенска маса и като цяло усещането беше много хубаво.

tribunasofia

– Ти си от ключово значение за тима на Ботев и в последния кръг донесе важна точка за твоя тим при визитата на Берое. Можем ли да очакваме нов гол, този път във вратата на Локомотив?
– Надявам се, въпреки че моята позиция по принцип на терена е малко по-назад, но се надявам да имам една или две възможности, които да успея да реализирам.

– Кои са силните страни на противника, които трябва да неутрализирате?
– Като цяло силата им се състои в колектива, в целия отбор. Знаем много добре за качествата на капитана им Митко Илиев, но сме направили добър анализ на съперника и трябва да се пазим от целия им отбор.

– Какво би казал на феновете на Ботев (Пловдив)?
– Искам от сърце да им благодаря за това, че винаги са били зад нас и са ни подкрепяли. Надяваме се да ни подкрепят и в този мач, защото имаме нужда от тях в предстоящото дерби и да им благодаря отново.

Кой ще бъде господар на Пловдив? Ето отговорa на Бетано + подаръци за всички фенове

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker