В чужбинаЛокомотив ПловдивПловдивчаниФутбол

Рангел Абушев остана без отбор в Кипър заради бюрократични проблеми

Бюрократични проблеми, свързани с трансферния правилник на Кипър, оставиха бившия нападател на Локомотив (Пд) Рангел Абушев без отбор, научи „7 дни спорт”. По време на зимния трансферен прозорец той премина като преотстъпен до края на сезона от лидера в местната втора дивизия Еносис (Паралимни) в елитния Агия Напа.

Два дни преди първия официален мач на тима обаче е установен проблемът за реализирането на трансфера. Тогава става ясно, че Абушев не може да бъде картотекиран. Причината се крие в това, че в Кипър трансферните правила позволяват по време на зимния прозорец да бъдат привлечени четирима нови играчи в елита и по двама във втора дивизия.

Отборът на Агия Напа е взел 17-годишен млад футболист за дублиращия отбор, за когото смятали, че не влиза в тази квота, но се оказало, че и той попада в бройката. Повторното заиграване на Абушев в Еносис също пропаднало заради действащите бюрократични правила. От клуба вече са дали освободителния лист на Абушев и се очаква до дни той да реши къде да играе. Към него има предложения от Хасково и норвежки клуб.

7 дни спорт

reklamaposledenХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker