БотевФутбол

Рангелов отхвърли евентуален трансфер в Ботев

Националът Димитър Рангелов сподели каква е си­туацията около не­го в момента.

Ос­вен, че го спрягат за Ботев, вчера се появиха информа­ции, че 34-годишният таран може да подсили Берое.

Той обаче припом­ни, какво е казал още при заминава­нето си за чужбина и подчерта, че дър­жи на думата си.

„Не съм разтрог­нал, а договорът ми с Коняспор из­тече. Не ми го под­новиха, защото дойде нов треньор, нови шефове и те решиха, че ще за­лагат на по-млади футболисти.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

Отскоро съм в България и ако трябва да съм честен нито един български от­бор не е говорил с мен. За интереса на Ботев разбрах от един мой прия­тел, който пътува­ше за морето и ис­каше да се срещ­нем в Пловдив“, ка­за Рангелов, който е юноша на Сла­вия и има 126 мача и 32 гола за тима от „Овча купел“ в периода 2000 -2006 г.

През лятото на 2006-а той бе продаден на френ­ския Страсбург, а след това носеше екипите на Ерцге-бирге Aye и Енерги Котбус, преди да последва топ тран­сфера му в Борусия Дортмунд, за който записа един мач в шампион­ския сезон 2010/11, след кое­то бе преотстъпен в израелски Макаби Тел Авив.


Преди да отиде в Турция, където с Коняспор игра в Лига Евро­па, а след това спечели и купата на страната, той изкара две години в швейцарския Лю-церн, пише Меридиан мач.

„Сега съм си вкъ­щи и си почивам. Още преди 11 го­дини, когато напус­нах България, ка­зах мъжката си ду­ма, а аз държа на думите си. Заиграя ли у нас, това ще бъде само в Сла­вия. Имал съм офе­рти от Левски и Лудогорец, но ги от­казах“, каза още нападателят.

снимка: skysports.com

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker