Новини

Раковски на крачка от изваждане от “Б” група

0 коментара 📁 ФК Раковски, Футбол 🕔06.март 2015
Раковски на крачка от изваждане от “Б” група

ФК Раковски ще бъде изваден от “Б” група следващата седмица. Тимът няма намерение да се отказва от участие в първенството, защото ако го направи ще бъде пратен в областните групи. Затова Раковски чака да бъде изваден от БФС от “Б” група и да отиде в Югоизточната “В” група.

Следващата седмица БФС ще извади Раковски от “Б” група за второ неявяване по неуважителни причини в двубой. В същото време БФС извади от “Б” група Спартак Варна, именно заради второто неявяване.

Играчите на ФК Раковски вече играят за тима на ФК Секирово в “А” ОФГ.

Ето и решението на СТК към БФС:

– За не  картотекиране на  необходимия минимум състезатели професионалистив отбора на ФК „Раковски 2011” Раковски и първо неявяване в срещата от ХVІ- ти кръг на „Б” ФГ между отборите на  ПФК „Бургас” Бс – ФК „Раковски 2011” Раковски- на основание чл. 24 ал.1 буква а)от Наредбата за първенствата и турнирите по футбол в системата на БФС за сезон 2014/2015 г.  се присъжда служебен резултат 3 : 0 в полза на ПФК „Бургас” Бс,  отнемат се 3 точки от актива на ФК „Раковски 2011” Раковски и му се налага имуществена санкция в размер на 2000 лева.

– Предвид неизпълнение на решение на СТК от 17.02.2015 г  от ФК „Раковски 2011” Раковски – и не  картотекиране на  необходимия минимум състезатели професионалисти  до 17.30 часа на 05.03.2015 , срещата от ХVІІ-ти кръг на „Б” ФГ между отборите на ФК „Раковски” и  ФК „Ботев” Гълъбово няма да се състои и ще се счита, че ФК „Раковски 2011” Раковски не се явяват по тяхна вина.

reklamaposledenХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Сподели тази статия с приятели

Няма коментари

Съжаляваме, но няма коментари още!

В момента няма коментари за тази статия, но ти може да си първия, който ще напише мнението си.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *