Левски СофияПърва ЛигаФутбол

Разследват мач на Левски за черно тото!

Двубой на столичния гранд Левски е разследван за черно тото. Прокуратурата проверява още няколко мача от българския футбол заради съмнителни залози.

Сигналите са подадени към прокуратурата от страна на БФС, след доклади на УЕФА. Преди няколко седмици стана ясно, че един от проверяваните мачове е Струмска слава – Лудогорец II от Втора лига.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Проверява се също така двубоя от турнира за Купата на България Левски – Септември (Симитли), завършил с победа за “сините” със 7:0, игран през октомври 2021, пише “Дспорт”.

tribunasofia

Мачът Добруджа – Септември Симитли, който се игра на 4 май, а домакините спечелиха с 3:0 също е в полезрението на разследващите органи.
bet365
В доклада се твърди, че “се излагат данни за неправомерно повлияни развитие и резултат от футболната среща Добруджа – Септември Симитли с оглед получаване на корупционни печалби от залагания. Изложени са твърдения, че залагащите са разполагали с предварителна информация за загуба на мача от Септември Симитли с най-малко четири гола.”
Разбира се това не са единствените мачове, за които има подадени сигнали от УЕФА. Все още няма яснота как ще завършат проверките и дали разследващите органи ще намерят нещо нередно в мачовете, които попадат във фокуса на доклада на УЕФА.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker