Ботев ПловдивТопФутбол

Разногласия в Община Пловдив заради анекса и стадион “Христо Ботев”

Кметът на Пловдив Здравко Димитров свиква извънредна среща, която е свързана с довършителните дейности на стадион “Христо Ботев”, научи TribunaPlovdiv.bg.

Причината разбира се е анексът, който е нужен за да бъде поръчана металната конструкция и направата на фасада, но той все още не е подписан и трябва да бъде взето решение за него, като стана ясно, че има и разногласия в екипа относно неговия подпис.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Аз се ръководя от закона както и всички вие. Няма как, ако не е вписано в Общинския съвет, някой да го подпише. Няма как аз да го накарам да го стори. Днес в 14:00 часа ги събирам на поредна среща и ако има възможност ще се подпише анекса.

tribunasofia

Никой от нас не е против това, но нещата трябва да се случат законно. Законът ни прави свободни.Аз не мога да променя решението на ОБС, как се променя това?”, заяви още Здравко Димитров.

Зам.-кметът Пламен Райчев пък заяви, че според него трябва да бъде подписан допълнителен анекс, но за неговия подпис има разногласия в екипа.

“Имаме малко разногласия в екипа. Някои хора в екипа твърдят, че не е необходим анекс, но аз мисля, че такъв трябва да бъде подписан.
bet365
Обществената поръчка беше за 52,5 млн. лева, като ние бяхме заложили в нея и 20% аванс, но нямаше как да го изплатим целия тъй като бяха заделени 25 млн. лева и към онзи момент имахме само 20% от тези средства. Редно е сега при доплащането да бъдат отделени средствата за аванс и за осигурените 17 млн. лева”, заяви Райчев.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker