МарицаФутбол

Първо в TribunaPlovdiv.bg: Позицията на ръководството на Марица

Ръководството на Марица излезе днес с позиция относно това, че 9 играчи на тима заявиха, че напускат отбора заради лоши условия. От ръководството отговориха като заявиха, че Петър Курдов остава на поста си, футболистите са освободени, а новите играчи ще бъдат доста по-опитни от напусналите.

TribunaPlovdiv.bg първа Ви представя пълното становище на футболен клуб “Марица” Пловдив, относно напускането на няколко от досегашните футболисти на предствителния тим:

Първото и основно решение, което се взе на състоялата се среща на управителния съвет на клуба късно снощи е: Оттегляне на члена на УС и изпълняващ длъжността спортен директор на клуба Петър Курдов не стои на дневен ред и подобна възможност е напълно изключена и абсурдна!

Другото решение, взето снощи е: Футболистите, които се отцепиха самоволно от отбора или са били подстрекавани от определени хора извън клуба, повече нямат място на стадион “Марица”. Клубът им благодари за приноса им към отбора до момента и им пожелава успех в живота и футболните им начинания.

На тяхно място ще бъдат привлечени няколко нови доста по-класни футболисти, с които вече преговорите са почти финализирани. В отбора остават и момчетата привлечени през зимната пауза.

Клубът окачествява твърденията на напусналите футболисти, изнесени вчера в медиите, като безпочвени и неоснователни.

ФК “Марица” Пловдив

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker