бетано най-добър сайт за слот игри
Коронавирусът и футболаПърва ЛигаФутбол

Първи случаи на коронавирус в българския футбол

Централният защитник на Славия Емил Виячки е дал положителна проба на теста за коронавирус и вече е изолиран от отбора, твърди “24 часа”.

Венцеслав Стефанов пък потвърди информацията заявявайки, че футболистът наистина е дал положителна проба, но място за притеснение няма, защото той е изолиран от останалите.

“Виячки е със съмнения за коронавирус заради тест, който е положителен, но не се притесняваме, защото е изолиран и няма контакт с останалите. Освен това, говорих със самия футболист и той ми призна, че няма никакви симптоми. Място за притеснения няма”, заяви президентът на “белите”.

bet365
TribunaPlovdiv.bg ви припомня, че малко по-рано през деня излезе информация, че играчът на Етър Красимир Станоев също е дал пожителна проба на теста за коронавирус.

“Имена няма да коментирам. На играча е взет втори тест, взет е и тест за антитела, чакаме резултатите.

Процедурата е спазена, уведомена е Регионалната здравна инспекция, той е под карантина в квартирата си във Велико Търново, издирват се контактните лица”, заяви проф. Камарашев.

Първенството пък официално трябва да бъде подновено на 5 юни.

https://www.tribunaplovdiv.bg/бундеслигата-се-завръща-със-супер-дер/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-нален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker