бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивВ чужбинаФутбол

Първите дни на Тодор Неделев в Майнц през погледа на Bild

Един от най-известните вестници в Германия Bild отдели сериозно внимание на най-новото попълнение на Майнц 05 Тодор Неделев. Днес излезе статия във вестника, която описва първите два дни на Тодор Неделев в Майнц. TribunaPlovdiv.bg Ви я представя.

Бившият клуб на Тодор Неделев Ботев Пловдив сега играе във Варна (от Bild не са проверили, че двубоят на Ботев е в понеделник), а Тодор Неделев (20 г.), който от 1 януари ще е играч на Майнц, гледа на живо двубоя на Майнц срещу Гладбах

Първо посещение на новата надежда на Тухел. Българинът, който подписа договор до 2018г. и струва почти два милиона евро, това беше цената, на която атакуващия халф премина в отбора.

Двата дни в Майнц за национала бяха изпълнени със срещи:

– Събота сутрин, Неделев преминава успешно медицинските прегледи.

– На обяд, за първи път на Арената, той гледа срещата срещу Гладбах 0:0. “Една добра игра”, отбелязва пред Bild след мача. “Ако Майнц имаха по-добри отигравания сигурно щяха да спечелят.”

– На вечеря първа среща с новите колеги. Неделев беше поканен за Коледа от новите си съотборници в Hofgut Laubenheimer Höhe (резиденция на няколко километра до Майнц).

– Вечерта свърши, остана само Тодор Неделев, който може да играе като десетка и по крилото, да огледа един апартамент. След това той уточни последни формалности по договора си с мениджъра Кристиан Хайдел.

На 3-ти януари той ще бъде представен като футболист на Майнц. Той заявява пред клубната телевизия на Майнц “Очаквам се нетъпрпение да заиграя за Майнц и в Бундеслигата. Това е най-силното първенство в света.”

ВИЖТЕ СТАТИЯТА В АВТОРИТЕТНИЯ ВЕСТНИК ТУК >>

Снимка: bild.de

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker