бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

ПФК Локомотив излезе с официална позиция относно стадионите в Пловдив!

Ръководството на Локомотив (Пловдив) излезе с официална позиция относно стадионите в града, като засегна основата тема – отпускането на допълнителни средства за “Лаута” и “Колежа”.

От клубя заявиха, че са провели разговор с кмета на града Здравко Димитров, който е гарантирал, че ще осигури равни суми и за двата спортни обекта.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Уважаеми локомотивци,

В последните дни отново е актуална темата около стадионите в град Пловдив. Много неща се изписаха по въпроса, много хора изказаха мнението си, но други се опитаха да извлекат само и единствено дивиденти от това.

Ръководството на ПФК Локомотив информира своите привърженици, че проведе разговор с г-н Здравко Димитров по темата. След него заявяваме ясно и категорично – клубът и феновете на отбора да не бъдат въвличани в поредните политически игри, които се заформят! Това не е предизборна кампания, а поет дълг към Пловдив!

Настояваме, за пореден път, да има равно финансиране и прозрачно изразходване на средствата! Още от самото начало ние искаме равнопоставеност! Продължаваме и до последно ще настояваме това да се случи по този начин. Когато има финансиране за едните, да има финансиране и за другите! Пловдив заслужава нови и модерни стадиони. Градът има нужда тези проекти да станат факт възможно най-скоро!

Г-н Димитров ни увери и обеща, че ще осигури равни суми на двата клуба. Ние се доверяваме на неговите думи!

ЗА равнопоставеност при финансирането!
ЗА явно и отчетливо изразходване на средствата!
ЗА стадионите в Пловдив!

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker