betano колело на късмета
Ботев ПловдивТопФутбол

ПФК Ботев организира среща с представители на БФС, обсъдиха лицензирането на “Колежа”

ПФК Ботев Пловдив организира работна среща с представители на Българския футболен съюз във връзка със стадион „Христо Ботев“. Срещата се проведе на „Колежа“, като на нея бяха обсъдени всички детайли с федерацията, относно бъдещото лицензиране на стадиона.

От страна на футболния Клуб на срещата присъстваха част от ръководството на “канарчетата”, а БФС бе представен от г-н Георги Лалев (лицензионен мениджър), г-н Неделчо Михайлов (ръководител спортно-технически отдел) и г-н Димитър Христов (спортно-техническа комисия).
На срещата имаше представител и на фирмата подизпълнител ПИМК, както и помощник на главния архитект.
На проведената среща детайлно бе разгледано строителството на стадиона и на какъв етап е то към момента.
Бяха уточнени всички регулации, които се изискват от БФС при лицензиране на стадиона за мачове от Първа лига и Европейските клубни турнири на УЕФА.
Представителите на двете страни разгледаха всички помещения, беше уточнен необходимият размер на терена, както и дискутирани основни теми като осветление, VAR, камери, зони за сигурност, места за журналисти и др.
В края на срещата бе коментирано и на каква степен на завършеност ще бъде предаден стадионът, за провеждане на официални мачове под егидата на БФС и УЕФА.

Снимка: Официален сайт на Ботев

Бонуси като за Световно: 1 млн. ако си познавач в прогнозите + Безплатни Завъртания за всеки гол

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker