Локомотив ПловдивТопФутбол

Пуснаха обществената поръчка за “Централната” трибуна на “Лаута”, ето подробностите

Община Пловдив пусна обществената поръчка за цялото завършване на стадион “Локомотив”, видя TribunaPlovdiv.bg. Целта е новото съоръжение да отговаря на всички изисквания на УЕФА за категория 4!

Предметът на обществената поръчка включва изпълнението на строително-монтажни работи (СМР) за реализацията на работния инвестиционен проект по части „Благоустрояване и инфраструктура” и „Централна трибуна“, част от общинската спортна инфраструктура – стадион „Локомотив“ – град Пловдив, а именно:

Етап 1: „Благоустрояване и инфраструктура”
Етап 5: „Централна трибуна“,

profittips-the best football tips

находящ се в УПИ VІ-540.81, общ. обсл. и спортни дейности от кв.1 по плана на ВСИ-МО-гр. Пловдив, идентичен с ПИ с идентификатор 56784.540.81 по КК на гр. Пловдив.

Прогнозна стойност (без ДДС) e 35 000 000 лв.

Крайният срок за подаване на оферти е 31 август 2023г. (четвъртък) в 23:59 часа. Офертите пък ще бъдат отворени на 1 септември (петък) в 16:50 часа.

Срокът за изпълнение на поръчката е 720 дни.

Плодов слот от ново поколение – Bulky Fruits 🍒 и Inbet приветстват играчите с много награди и бонуси

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker