Ботев ПловдивТопФутбол

Пускат новата обществена поръчка за седалките на “Колежа”, ето какво условие постави Зико

До края на седмицата ще бъде пуснато заданието за обществената поръчка за закупуване на нови седалки за стадион “Христо Ботев“. Това съобщи кметът на града Здравко Димитров.

Той се срещна днес със заместник-кмета по строителство Пламен Райчев, проектанта на стадиона арх. Георги Савов, техническия надзор инж. Атанас Ангелов, изпълнителя на строежа Илиян Филипов и прокуриста на ПФК Ботев Асен Караславов, за да се увери, че проектите за всички трибуни на стадиона са предадени в Общината.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Спецификацията за пускането на обществената поръчка за седалките е предоставена на футболния клуб, който като заинтересована страна трябва да се запознае с изискванията бъдещите седалки да отговарят на най-високите изисквания на европейската футболна федерация УЕФА.
“До края на седмицата от клуба ще ни върнат документа и заданието ще бъде пуснато в Агенцията за обществени поръчки. В условията за участие изрично ще бъде записано, че всеки желаещ да кандидатства ще трябва да представи мостра от седалките, които предлага, за да се уверим, че те наистина отговарят на спецификацията“, заяви кметът Димитров.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker