Локомотив ПловдивТопФутбол

Пропада голяма среща по високите етажи на “Лаута”!

На 9 декември трябва да се състои акционерно събрание в ПФК Локомотив Пловдив. Такова със сигурност няма да се състои. И двамата собственици на “черно-белите” продължават да упорстват и най-верочтно всичко ще се решава в съда.

Ако Адам Сотков и Христо Крушарски не стигнат до някакво споразумение за бъдещето на тима от парк “Лаута” нещата не изглеждат розови.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Проверка в Търговския регистър показа, че такова събране изобщо не е планирано. За да се проведе трябва първоначално заявление 30 дни по-рано, след което да бъде одобрено.
Христо Крушарски притежава 51% от акциите, а Адам Сотков 49%. Според “БгДерби” до момента всички документи в клуба са се подписвали от Сотков и Румен Руйчев.
Послeдният е доверения човек на Крушарски. Да, но от 9 декември нещата се преобръщат и подпис ще може да слага само Сотков. Така, е всичко ще се решава най-рано след Нова година, а може и след нея.

Коледен Шанс в WINBET! Много промоции с награди за общо 1 млн. лв.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker