Ботев ПловдивТопФутбол

Променен Ботев излиза за първа победа на “Колежа”

Ботев (Пловдив) приема Славия в среща от плейофите за седмото място в Първа лига. “Канарите” ще останат до края на сезона на 10-ото място и ще обиграват отбора си в оставащите срещи до края.

От своя страна “белите” са фаворит за седмата позиция, която в момента заемат, но са преследвани от тима на Арда. Днес столичани ще имат добра възможност да направят голяма крачка към бетониране на своята позиция, ако успеят да спечелят.

profittips-the best football tips

Пловдивчани пък ще търсят задължителна победа заради своите фенове, тъй като след откриването на “Колежа” жълто-черните” изиграха три мача и регистрираха три загуби без отбелязан гол.
Това доведе до безредици на стадион “Христо Ботев” и нахлуване на бултрасите на терена, които пък съблякоха футболистите си и им взеха фланелките. Веднага след тази случка бе освободен и старши треньорът на тима Бруно Балтазар, като на негово място застана Стефан Стоянов.
Само преди две седмици двата тима играха един срещу друг в столицата и Славия победи с 1:0. По-рано през сезона “белите” и “канарчетата” се изправиха още три пъти – два пъти в редовния сезон и веднъж в двубой за Купата. Равносметката от тези три мача е една победа за Ботев на “Коматево”, едно нулево равенство в София и една победа за Славия у дома.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker