Други спортовеИз градаСнукърСъбития

Приятна новина за феновете на снукъра в Пловдив

Любителите на снукъра ще могат да проследят битката между Рони О‘Съливан и Марк Селби, след като организаторите в Пловдив пуснаха нови билети, поради изчерпване на досегашните количества.

Цената на пропуските е 20 лева. Сблъсъкът Ще се проведе на 1 октомври в зала „Колодрума“ в Пловдив.

Закупилите билетите ще могат да гледат любимците си зад пистата.

Пуснати са и билети по 40 и 80 лева, които могат да имат по-малка видимост, заради операторския телевизионен екип, но се намират в средата на залата.

Феновете на снукъра за първи път ще могат да наблюдават световните снукър звезди в своя град. Това провокира и големия интерес към билетите. Именно заради големия интерес бяха отпуснати още билети.

Освен Рони О‘Съливан и Марк Селби в Пловдив ще дойде и Михаела Таб, която за първи път пристига у нас в своята кариера. Трябва да се отбележи, че Таб е най-известният съдия по снукър, като прекрати активната си състезателна кариера преди 14 години.

Желаещите да се сдобият с тях могат да го направят от сайта на Евентим и всички техни партньори. Рони О‘Съливан и Марк Селби ще се срещнат за първи път един срещу друг в новия формат на турнира Eleven 30.

Ще се играе до победа в 6 фрейма, като всеки състезател има по 30 секунди за удар.

Източник: Гонг.бг

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker