Ботев ПловдивФутбол

Притеснения за Киров относно защитата

Ботев (Пловдив) започна подготовка за сблъсъка с Берое, който е в събота от 15:00ч. в Коматево. Николай Киров направи 20-минутен разбор преди заниманието за загубата от Етър.

Лошата новина за Белия е, че един от най-добре представящите се футболисти от началото на сезона – централният защитник Кристиан Димитров, е под въпрос за Битката за Тракия. Той е с разтежение, а лекарският щаб прави всичко възможно да го възстанови до събота.

Продажбата на билети за мача с Берое започна от вчера. Цените на талоните са обичайните – 10 лв. за централната трибуна, 8 лв. за трибуна юг и 12 лв. за трибуна север, където могат да влизат само деца с придружители. За двубоя със заралии на преференциални цени от 3 лв. ще се предлагат в продажба и билети за трибуна юг, предназначени за непълнолетни ученици. На входа на сектора закупилите такива пропуски ще трябва да представят ученическа карта.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker