Ботев ПловдивТопФутбол

Принца на Пловдив: Надявам се Ботев да победи, такъв мач не се играе всяка седмица

Бившият играч на Ботев Пд и Локо Пд – Тодор Тимонов – сподели пред „Мач Телеграф“ очакванията си за предстоящото дерби. Той заяви, че се надява „канарчетата“ да победят, но според него срещата ще завърши при равен резултат.

„Определено голям мач предстои. Честно казано, не знам какво да очаквам. С оглед на моментното състояние и на двата отбора, което не е особено добро, нещата са 50 на 50. В такива дербита съм играл и съм бил и от двете страни. Няма значение кой е в по-добро моментно състояние и няма значение от формата. Пловдив го чака този мач, а футболистите без значение дали са българи или чужденци, знаят какъв е зарядът на този двубой. Запознати са много добре.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Надявам се Ботев Пд да победи, но реално погледнато виждам равенството като краен изход. Това равенство не върши работа на никого, но моята преценка към момента е такава. Някой може да излъже другия, но моментната форма на двата тима е сходна и това ще се случи трудно“, започна той.

tribunasofia

„Тодор Неделев ще липсва на Ботев при всички положения, но няма незаменими хора. Този клуб може без всеки и го е показвал през годините. Тошко не е първият случай, в който водеща фигура напуска. Определено ще липсва, защото е решавал много дербита. Една победа сега за Ботев ще донесе спокойствие в редиците. Ще има еуфория след успех и ще дойде нужното самочувствие. Ще дойде поне за момент, защото ако сбъркат следващия кръг, нещата ще са същите.
Победата, без значение за кой отбор, ще донесе еуфория. Ако „канарчетата“ се поздравят с успех това ще е добре, защото треньорът и момчетата ще добият повече самочувствие. До следващата среща футболистите ще вървят с високо вдигната глава в Пловдив. При загуба нещата ще стоят по съвсем различен начин“, продължи Тимонов.
bet365
„Разликата до седмата позиция е десет точки. Няма невъзможни неща и може това да бъде постигнато. Всичко минава през една победа сега над Локомотив. Като цяло имат шанс, но времето ще покаже. И двата тима влизат в срещата, след като не успяха да победят в последния кръг. Това не вярвам да се отрази, защото предстои дерби. За този мач не се иска допълнителна мотивация и желание. Този мач излизаш и го играеш! Играеш за себе си, за отбора и феновете! Играл съм в такива дербита и след 3-4 загуби, но винаги сме излизали безкрайно мотивирани. Предполагам такова ще е настроението и в двата отбора. Такъв мач не се играе всяка седмица“, завърши той.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker