бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Привържениците на Ботев изпратиха писмо до БФС, ПФЛ, ЦСКА-София и министър Кралев

Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и организираните фракции Бултрас изпратиха писмо до Българския футболен съюз, Професионалната футболна лига, спортния министър Красен Кралев и до ръководството на ЦСКА-София. Повод за действията на феновете е решението на “червените” да отпуснат само 300 билети за гостуващата агитка в мача-реванш между ЦСКА-София и Ботев.

TribunaPlovdiv.bg публикува официалното писмо без редакторска намеса:

ДО
БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ
КОПИЕ ДО:
ПРОФЕСИОНАЛНА ФУТБОЛНА ЛИГА
ДО
Г-Н КРАСЕН КРАЛЕВ
МИНИСТЪР НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА
ДО
ЦСКА – СОФИЯ

ПИСМО
От
“Сдружение ПФК Ботев”
„Сдружение Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“
Организирани фракции Бултрас

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

УВАЖАЕМИ Г – ЖИ/Г-ДА,
“Сдружение ПФК Ботев”, „Сдружение Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“ и Организирани фракции Бултрас са организациите, които имат за основна цел да защитават интересите на привържениците на любимия ни футболен клуб Ботев Пловдив.
Във връзка с провеждане на среща реванш от турнира Купа на България на 24.06.2020г. между отборите на ЦСКА и Ботев Пловдив, получихме официална информация от отбора домакин ще бъдат предоставени 300 / триста/ билета за публиката на Ботев Пловдив.
Предвид приетите правила за посещение по време на извънредна епидемиологична обстановка, въведени от Министъра на здравеопазването, както и колизията им с правилата за посещение на футболни срещи, уредени с законови и подзаконови актове, моля да ни дадете отговор на следните въпроси:
– Какъв е капацитетът на стадион „Българска Армия“ ? Има ли определен капацитет и какъв е той на сектор за привърженици на гостуващия отбор?
– Какъв е процентът на билетите от общите допустими в момента, който трябва да бъде предоставен на гостуващите привърженици?
– Какъв е броят на билетите, които трябва да се предоставят за привържениците на Ботев Пловдив за срещата на 24.06.2020г.?
Моля да ни дадете незабавен отговор, като считаме, че при провеждането и определянето на правилата трябва да се спазва принципа на феърплей и равнопоставеност на отбор домакин и отбор гост, както и на техните привърженици!
С уважение:
“Сдружение ПФК Ботев”
„Сдружение Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“
Организирани фракции Бултрас

Еврофутбол затвори, ето как да вземете бонус от 1000 лв. – може да депозирате и без дебитна/ кредитна карта

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и-без-к/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker