Локомотив ПловдивФутбол

Привърженици на Локомотив застанаха с имената си против Коко Динев

Привърженици на Локомотив Пловдив публикуваха текст, в който известни фенове на тима застават с имената си.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Президентът на Локомотив Константин Динев хвърли тежки обвинения след мача с Лудогорец. Според него не той, а 20- 30 фена са виновни за случващото се. По този този повод потърсихме мненията на фенове на Локо от различни фракции, както и такива, които не членуват никъде, които ще публикуваме в няколко поредни материала.

Борис Манолов- The Usual Suspects

Константин Динев бяга от срещи с феновете. Той има смелост да отиде на мач, когато няма фенове на стадиона. Готов съм да се срещнем с него, но съм сигурен, че той ще откаже среща с феновете. В нашия клуб в момента няма никаква организация. Футболистите се хващат за гушите, школата не работи….. Коко Динев е един тумор за футбола. Слушам негови изказвания, че 20-30 човека са виновни. Но аз смея да кажа, че той изгони публиката от стадиона. Показателни са мачовете с Левски и ЦСКА. Никога в историята на Локомотив не е имало толкова малко фенове на такива мачове.

Адвокат Димитър Колев

Аз не членувам в нито една фракция. Гледам мачовете от трибуна “Спорт клуб” и съм твърдо зад всеобщото мнение, че Коко Динев трябва да си ходи. Всички трябва да си зададем въпроса каква е причината да се стигне до тук? Всеки мач, ние феновете, подлагаме под съмнение- дали има нещо нередно. Кoко Динев обвинява наши фенове, че живеят на гърба на Локомотив. Те обаче дават пари за билети и хореография от своя джоб. Хабят нерви, а да не говорим за школата на клуба. Там се плащат минимални суми от ръководството, а топки, екипи, дори и съблекалните бяха направени от феновете. За нас най- важен е Локомотив. Сигурен съм, че на 100% феновете искат Коко Динев да си ходи, единственото разделение е, че част от феновете смятат, че не сега е точния момент, а когато се намери човек, който да поеме клуба. Каквото и да си говорим Локомотив има страшно много дългове и рано или късно трябва да минем през неизбежния за нас момент, за да се изчистим от тях. Категорично още веднъж казвам: моментът е тежък за Локомотив, но всички фенове са единни- Константин Динев няма място на “Лаута”.

Николай- GMU

Колкото по- скоро Коко Динев напусне Локомотив, толкова по- добре. Несъмнено той трябва да си ходи от нашия отбор. Все пак искам да попитам- като какъв Коко Динев идва на “Лаута” и прави коментари, след като той не е собственик, а акциите се водят на неговия шофьор. Той иска да говори с феновете- нека дойде, но на всички е ясно, че това няма как да стане. Какво е дал на нашия клуб- дори не си е платил ремонтите на съблекалните, както и ремонта на трибуна “Спорт клуб”. Там всички 4500 седалки ги сглобяваха феновете и то безвъзмездно. После феновете живеели на гърба на Локомотив- единственият човек, който продължава да живее на гърба на Локомотив е Коко Динев. Иначе защо няма фенове на стадиона- видя се на мачовете с Левски и ЦСКА. Феновете не са изгонени от 20- 30 човека, които обвинява Динев, а от самия него.

Венко – Наполито- NUP 1995

Коко Динев казва, че 20- 30 човека пречат на отбора, но явно толкова го харесват, защото си мислят, че няма друг изход за Локомотив и ги е страх от бъдещето. Как да харесваме този човек, като той е олицетворение на черното тото в България? Готови сме на крайни мерки. Ако трябва ще се наредим на бариерата и няма да пускаме никого на стадиона докато той не си тръгне. Този човек нищо не прави за Локомотив, а само руши. В нашия клуб има и мъжки момчета, които се хвърлят и играят, но с интригите които прави той- на едни плаща, на други не, създава напрежение между самите футболисти. Този човек ни се качи на главите и няма място в Локомотив.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

5 Коментара

  1. Локомотивецът съм от 2 годишен и съм израстнал на Лаута. Прочетох внимателно мненията на тези момчета. Не чух да имат някакви доказателства, а адвокатчето нали знае, че без доказателства е само един лаладжия. Скоро по-голяма глупост не бях чел, майна. Не Коко Динев, ами тези хора са срам за черно-бялата идея. Такова невежество и тъпотия рядко се среща…

  2. Дано Господин Динев напусне отбора,дано желанието Ви се сбъдне.само че тогава ще видим какво ще стане.Всичко са настроени като овце,казала едната ожца нещо и цялото стадо след нея.Аз не казвам че той е прав,не казвам че нещата не трябва да се променят,НО ТОВА ЛИ Е НАЧИНА- с бомби, с клевети, с агресия и злоба.Един ден ще видите че тези неща не водят до нищо добро,А тъкмо напротив всичко се връща.

    1. Лесен отговр на елементарен въпрос:

      Ще пием водка и ще ебем жълТурци, не че не го правим и сега, но без прасето ни е по-добре!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker