Локомотив ПловдивТопФутбол

Привържениците на Локо: Под угрозата за опорочаване на ст. Локомотив, настояваме за проверка!

Привържениците на Локомотив (Пловдив) излязоха с официална позиция по повод предстоящата обществена поръчка за завършването на стадион ”Локомотив”.

Всички фракции на “черно-белите” се подписаха под материал, в който настояват за спешни проверки на обществената поръчка, която като стойност превишава трикратно изграждането на другите три трибуни.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

До
Здравко Димитров
Пламен Райчев
Тодор Тодоров
Уважаеми господа,

Отправяме покана за среща, продиктувана от угрозата завършването на ст. „Локомотив“ да бъде опорочено по подобие на други два спортни обекта в Пловдив.

За съжаление притесненията ни се оказаха основателни – сумата от 42 милиона лева е определена по неясни критерии, а размерът ѝ е непропорционално по-висок за позициите, които ще се изпълняват. Тази сума превишава почти трикратно общата стойност на останалите три трибуни!

profittips-the best football tips

Настояваме да бъде направена проверка и съпоставка на стойностите, за да се установи как е получена тази сума, особено ако се вземе предвид фактa, че беше предоставен срок от едва 3 (три) дни за изчисление на прогнозните стойности, при наличието на толкова много позиции.

Непонятно е и откъде би била осигурена допълнителната сума до 42 милиона лева, в резултат на което Локомотив да няма нормален стадион, а причината за това да бъде приписана другиму.

Независимо от изричната предварителна договорка, ние не получихме условията на поръчката. Това обстоятелство неминуемо хвърля сянка на съмнение, което се подсилва от силно завишената стойност по-малко от 3 месеца преди местните избори.

Заявяваме, че при липса на реакция от гореспоменатите, запазваме правото си ние да ги потърсим!

Gott Mit Uns
Napoletani
Lauta Hools
Lauta Frontline
East Club
Бригада Пловдив
Гарата
Бесите
Организация “Трибуна Спортклуб”
World Wide Locos
Magic of Plovdiv

Стоичков и WINBET представят: Diamond Plus Stoichkov Edition 🏆 атрактивни бонус нива и много печалби

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker