betano колело на късмета
Ботев ПловдивФутбол

Привържениците на Ботев с нов иновативен начин за събиране на средства за Кауза Колежа!

Привържениците на Ботев Пловдив представиха нов иновативен начин да съберат средства за доизграждането на стадион “Христо Ботев”.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без авторска намеса:

Уважаеми Ботевисти,

През последния месец УС на КПБП работеше активно върху поредния проект, целящ генериране на средства за Кауза Колежа. С цел разяснение публикуваме кратък текст от Интернет страницата на НАП (http://www.nap.bg/page?id=528 ), като въведение на идеята ни:

„Допълнителното задължително пенсионно осигуряване (ДЗПО) е вторият стълб на пенсионната система и дава право на втора допълнителна пенсия на родените след 31.12.1959г. и възможност за получаване на пенсия за ранно пенсиониране на работещите при условията на първа и втора категория труд. Този вид осигуряване е регламентирано в дял втори на Кодекса за социално осигуряване. То се осъществява, чрез участие в универсални и/или професионални пенсионни фондове, които се учредяват и управляват от лицензирани пенсионно-осигурителни дружества“.

През месец юли и август бяха осъществени поредица от срещи с представители на пенсионноосигурителен фонд “Доверие”, които доведоха до сключване на договор за партньорство. Договорът ни с най-големия и най-стария пенсионноосигурителен фонд в България дава възможност за получаване на комисионно възнаграждение за всеки записал се Ботевист в ПОК “Доверие”. Повече информация за ПОК „Доверие“ може да намерите на www.poc-doverie.bg

Сумата между 20 и 40 лева ще бъде изплащана по сметката на Кауза Колежа за всеки записал се Ботевист, в зависимост от броя на прехвърлилите се. (За над 50 прехвърлили се лица се заплащат по 40 лева на лице).

Предвид големия брой фенове на ПФК „Ботев“ Пловдив, това партньорство ни дава възможност за генериране на допълнителен финансов ресурс, който да използваме само и единствено за целите на Каузата, която обединява всички Ботевисти. Изрично подчертаваме, че при желание от Ваша страна да подкрепите Кауза Колежа по този начин – НЕ Е задължително да сте член на КПБП, също така прехвърлянето е напълно безплатно. Приканваме всички, които желаят, да прехвърлят задължителното си пенсионно осигуряване, като по този начин ще допринесат за финансирането и популяризирането на Кауза Колежа.

Прехвърлянето на ДЗПО може да стане по следните начини:

След предварителна заявка в магазина на КПБП, намиращ се на ул. Нестор Иванов № 1

С предварителна заявка на телефони:

0895 527410 – Бояна Куямова и 0884 357940 – Елена Маринова

За всички въпроси, касаещи прехвърлянето, на разположение са горепосочените служители на ПОК „Доверие“.

Използваме случая да Ви съобщим, че КПБП подготвя отворена среща на ТЕМА КАУЗА КОЛЕЖА, на която ще бъдат добре дошли всички Ботевисти, желаещи да помогнат с идеи, оперативна дейност или финансова подкрепа. На срещата ще бъдат представени и други инициативи и проекти, които са в зародиш или в процес на осъществяване, като всеки присъстващ ще има възможност за коментар и/или предложения.

Вярваме, че заедно ще успеем в каузата обединяваща цял Пловдив.

С уважение, УС на КПБП

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker