БотевФутбол

Привържениците на Ботев с два важни въпроса към кмета на Пловдив

Привържениците на Ботев (Пловдив) се обърнаха към кмета на Пловдив Здравко Димитров с два важни въпроса.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста на феновете без редакторска намеса:

Уважаеми ботевисти,
запознаваме ви с кореспонденция между Сдружение „ПФК Ботев“ и Община Пловдив, относно действия за стартиране довършването на стадион „Христо Ботев“. Благодарим на Сдружение „ПФК Ботев“ за гласуваното доверие.
Само Ботев!

ДО
Г-Н ЗДРАВКО ДИМИТРОВ
КМЕТ НА ОБЩИНА ПЛОВДИВ

КОПИЕ ДО
АРХ. ДИМИТЪР АХРЯНОВ
ГЛАВЕН АРХИТЕКТ НА ОБЩИНА ПЛОВДИВ

Относно: Строежа на стадион „Христо Ботев“.

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН КМЕТ,

Строежът на стадион „Христо Ботев“ следва да е разрешен, съгласно чл. 148, ал. 1 и 2 от ЗУТ, с разрешение за строеж, издадено от Главния архитект на Община Пловдив.
Съгласно чл. 155, ал. 1 от ЗУТ, оригиналът на разрешението за строеж се съхранява безсрочно в архива на общинската администрация.
Съгласно чл. 155, ал. 3 от ЗУТ, към разрешението за строеж се прилага заверено копие от одобрения инвестиционен проект.
Поради това, Община Пловдив трябва да разполага с пълен по обхват и съдържание одобрен технически инвестиционен проект за строежа на стадиона.

Предвид излязлата неофициална информация за нередности по проекта на стадион „Христо Ботев“, липсата на конкретика и подробности по този въпрос, а и големият обществен интерес, Ви молим да отговорите на следните въпроси:
1. Имали несъответствия на одобреният техническият инвестиционен проект на стадион „Христо Ботев“ с основните изисквания към строежите по смисъла на чл. 142 от ЗУТ?
2. Съществуват ли съществени пречки, водещи до забавяне на възлагането му за изпълнение?

С уважение,
РАДОСЛАВ КОШИНСКИ
Председател на УС на Сдружение ПФК Ботев

Не забравяйте да следите TribunaPlovdiv.bg за още много интересни новини за Вашия любим отбор

1000 лв. начален онлайн казино бонус от efbet! Депозирай лесно и удобно вече и през EasyPay и Cashterminal

efbet предлага интересни събития за залози по време на коронавируса и бонус от 1000 лв.

Подобни

3 Коментара

 1. Честно….гледам и не вярвам на ушите си….цял свят е пламнал,държавата гори,заразяват се хора и скоро няма да има къде да се лекуват/дано не съм прав/,половин страна вече остава без работа….В Китай болници строиха и едвам втората в света икономика почва да изплува,къде ти България…И изплуваха тия олигофрени….Ебем ти дневния ред на държавата,на света….Ние си искаме стадиона…Тя верно простотията не ходи по гората,ама и тия да не бяха излизали от там….Кво ти пука че държава може да нямя,безработица,глад….Ние, искаме си СТАДИОНАААА….Това е най важното ….
  П.С. Абе тоя „парашутист“ Кошински не го ли бяха спуснали за директор на чистотата…Що не вземе и той и тая шайка да изчистят града от себе си?

   1. Искаме тъпако… Искаме… Ама като му дойде времето… Като всичко се оправи и нормализира!!! А не като жълтите ненормалници който ма всьо и вся на тая земя

    1
    1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg: 
:fans: 
:topka: 
:bira: 
:1: 
:happy: 
:red: 
:ole: 
:good: 
:nazdrave: 
:wacko: 
:yahoo: 
:smqh: 
:cry: 
:2: 
:facepalm: 
:blue-white: 
:red-white: 
:white-black: 
:yellow-black: 
 

Back to top button

Close

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg