бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Привържениците на Ботев: Крайно разочаровани сме от бездействието на общината!

Организираните привърженици на Ботев Пловдив поставиха официално писмено исканията си към Община Пловдив във връзка с последните събития около строежа на Стадион „Христо Ботев“ и по повод на свикана днес в Община Пловдив среща на замесените страни.

Представители на трите големи организации – Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас, присъстваха на организираната днес работна среща на участниците в процеса по строежа, но изразяват крайното си разочарование от бездействията на общината. След като преди дни те дадоха срок до 15 януари общината да изясни статута и намеренията за Колежа, сега в 4 точки писмено и официално са представени и конкретните искания.

Ето и целия текст на официалния документ:

Заявление

Уважаеми г-н кмет,

Във връзка с Вашата покана да присъстваме на работната среща на участниците в изпълнението на ОП за „Изпълнение на строеж, част от Общинската спортна инфраструктура Стадион „Христо Ботев“ – град Пловдив”, ние, привържениците на Ботев Пловдив, за пореден път Ви заявяваме, че в срок до 15.01.2022 г. очакваме ръководената от Вас Община Пловдив да влезе в качеството си на Възложител и да:

Финализира, съгласува и предаде необходимите проектни преработки, в т. ч. и разделянето на строежа на етапи:
I-ви етап- Изграждане на стадион, годен за провеждане на футболни срещи от “Фбет лига”, с капацитет 18 628 седящи места /съгласно проекта/, както и изцяло изпълнена покривна конструкция, осветление на терена и необходимата за въвеждане в експлоатация прилежаща инфраструктура.

II-ри етап- Изпълнение на всички останали СМР по ОП, необходими за въвеждането на съоръжението в експлоатация, съгласно изискванията на УЕФА за категория 4.

Отрази етапността на строителството със съответното съдържание в необходимите и изискуеми нормативни документи.
Състави коректни количествено-стойностни сметки, съответно за етап I и етап II.

Изисква и съгласува „График за изпълнение на етапа“ /съгласно чл.5 ал.3 от подписания договора за ОП/, със съответните срокове за завършнето на всеки един от етапите.

Желанието ни е за всичко това да бъде създаден документ с писмен ангажимент, подписан от Възложителя на обществената поръчка и представители на организираните привърженици на Ботев Пловдив.

Гр. Пловдив
23.12.2021 г.

С Уважение:
Сдружение ПФК Ботев,
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и
Обединени фракции Бултрас

Коледна Промоция – 8 Дни Безплатни Награди

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker