Локомотив ПловдивФутбол

Привържениците и футболистите на Локомотив с коледна изненада за децата от ОУ „Елин Пелин“

World Wide Locos, Клубът на привържениците на Локомотив и представителният отбор на Локомотив поднесоха неочаквана изненада на децата от ОУ „Елин Пелин“ в Пловдив по случай наближаващите коледни празници.

Част от футболистите, влезли в историята със спечелването на първата Купа на България за Пловдивския любимец, зарадваха с най-разнообразни подаръци развълнуваните малчугани. За да внесат духа на предстоящите празници в класните стаи, играчите се премениха с коледни шапки и влязоха в ролята на помощници на Дядо Коледа.

Събитието стана факт благодарение на директорката Татяна Вангелова и Георги Георгиев, който е заместник-кмет на район „Западен“. Те станаха свидетели на блясъка в детските очи и вълнението при отваряне на подаръците.

Ръководството и футболистите на Локомотив пожелаха весели празници на децата и ги насърчиха в стремежа им към знания и нови завоевания – по примера на футболистите в черно-бяло.

Клубът на привържениците на Локомотив използва случая да покани отново малки и големи на предстоящата Черно-бяла Коледа, която ще се проведе на 14 декември 2019г. Събитието, което ще се състои за поредна година, ще бъде кулминацията на културните и спортни събития в Пловдив.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker